donderdag 22 mei 2014

Winnaars FunX Music Awards 2014

Tijdens een fantastische eerste editie van de FunX Music Awards ontvingen vanavond acht Nederlandse acts een FunX Music Award. Met live optredens van Jack Parow, Jayh, Jebroer, Ronnie Flex, Digitzz, Gio, Keizer, Nyanda en Kenny B hing er een goede sfeer in de Oude zaal van de Melkweg.
Mr. Probz pakte vanavond met zijn internationale hit ‘Waves’ de FunX Music Award voor Beste Track. Later die avond ontving hij ook de FMA in de categorie Beste Vocal. Ook rapper Keizer nam twee Awards mee naar huis: Beste MC en Beste Online Presence. Mr. Probz was blij met zijn award: ‘Er is heel veel liefde in de zaal. FunX is altijd eigenlijk ground zero geweest. Toen de rest van de wereld nog helemaal niets wist, draaiden ze m’n shit al en dat is noemenswaardig voor mij. Ik wil gewoon iedereen bedanken, I love you all’.

De FunX  luisteraars stemden afgelopen weken op hun favoriete Nederlandse dj's, zangers, MC's en groepen en bepaalden zo wie van de 27 genomineerden vanavond een FunX Music Award in ontvangst mochten nemen. 

Paul Westgeest verzorgde voor NPO de campagne voor de FunX Music Awards.