zondag 4 september 2016

NJMT werkt voor musical Peter Pan: Het echte verhaal samen met Save the Children



Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) gaat voor de musical Peter Pan: Het echte verhaal een samenwerking aan met Save the Children, de grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld. Dit werd zondag 4 september bekendgemaakt op de perspresentatie in Vondel CS in Amsterdam.

Save the Children wil kinderen de kans geven weer kind te laten zijn en helpt hen in ruim 120 landen met onderwijs, bescherming en basisbehoeften. Dit sluit bijzonder goed aan op de kern van het verhaal van Peter Pan en op de intenties waarmee de Engelse schrijver J.M. Barrie ruim 100 jaar geleden dit wereldberoemde toneelstuk en boek schreef. Met de samenwerking beogen NJMT en Save the Children zoveel mogelijk kansarme kinderen de kans te geven de musical bij te wonen.

Nationaal Jeugd Musical Theater
Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) heeft als toonaangevende musicalschool de afgelopen jaren succesvolle musicals op de Nederlandse podia gebracht als Narnia de Musical, Kruistocht in Spijkerbroek (6 Musical Award-nominaties) en Oorlogswinter de Musical. Het NJMT leidt kinderen van 3 tot 18 jaar op in dans, zang en drama en maakt musicals voor en door kinderen. In de producties spelen professionele acteurs de volwassen rollen, naast de cast vol NJMT-talenten.




Paul Westgeest Communicatie ondersteunde NJMT in de PR voor Peter Pan: het echte verhaal.